هنر پیش از تاریخ

سه گونه مختلف انسان ریخت ها در آفریقا

سه گونه مختلف انسان ریخت ها در آفریقا

قدیمی ترین فسیل های شناخته شده گونه مختلف انسان نماهای راست ‌قامت (Homo erectus) و پرامردم تناور (Paranthropus robustus) در یک غار تپه یافت شده اند. اما یک مطالعه جدید دوره ای بحرانی از تکامل انسان نما ها را نشان می دهد. طبق این تحقیقات، دو میلیون سال پیش سه گونه مختلف انسان نما در جنوب آفریقا کنار هم زندگی می کردند.

سه گونه مختلف انسان ریخت ها در آفریقا

یافته های جدید پژوهشگران از سه گونه مختلف انسان نما در آفریقا

بر اساس یافته های جدید پژوهشگران، در حدود 2 میلیون سال قبل گونه مختلف انسان شبیه به هم در جنوب آفریقا در کنار هم زندگی می کردند. نتایج این تحقیقات توسط محققان دانشگاه La Trobe استرالیا در مجله Science منتشر شده است. طبق نتایج این تحقیقات تنها یک گونه از این سه گونه توانسته است بر جهان تسلط یابد.

شواهد جدید گونه های انسان نما در آفریقا

شواهد جدید مربوط به گونه مختلف انسان مربوط به مجموعه غارهای دریمولن (Drimolen) در نزدیکی ژوهانسبورگ است. طبق شواهد جدید تصور می شود که قدیمیترین بقایای انسان راست ‌قامت، جد مستقیم انسان های امروزی باشد. مجموعه غارهای دریمولن (Drimolen) طی چندین دهه کاوش فسیل های باستانی، سه گروه از انسان نماها را معرفی کرده است. این سه گونه شامل: استرالوپیتکوس (فسیل معروف “لوسی”)، پرامردم (Paranthropus) و انسان راست ‌قامت (Homo erectus) هستند. بر اساس آزمایش هایی تاریخگذاری، قدمت این آثار به 1 میلیون تا 4.5 میلیون سال قبل باز می گردد.

هومو ارکتوس اولین گروه انسان نما در خارج از آفریقا

بررسی ها نشان می دهد که اولین گونه انسان در خارج از آفریقا مربوط به انسان راست ‌قامت (Homo erectus) بوده که از آفریقا مهاجرت کرده اند. استفان بیکر (Stephanie Baker) یکی از محققان پروژه مطالعاتی در غار های دریمولن (Drimolen) است. او می گوید: نمونه های تاریخگذاری فسیل ها، تاریخی در حدود 1.95 تا 2.04 میلیون سال را ارائه داده اند. دانشمندان تاکنون تصور می کردند که انسان راست ‌قامت (Homo erectus) از شرق آفریقا مهاجرت کرده است. اما یافته های جدید غار دریمولن (Drimolen) نشان می دهد که انسان راست ‌قامت (Homo erectus) از جنوب به شمال آفریقا و سپس به سایر نقاط جهان مهاجرت کرده اند.

الگوهای توزیع غیرخطی از گونه های انسانی

بیکر می افزاید که مفهوم این نتایج این است که گونه مختلف انسان به صورت خطی از آفریقا مهاجرت نکرده اند. پروفسور کریس استرینگر (Chris Stringer) سرپرست این مطالعات از موزه تاریخ طبیعی لندن است. او می گوید: از نظر بسیاری از محققان آثار غار دریمولن (Drimolen) مربوط به انسان هایدلبرگی (Homo heidelbergensis) است. انسان هایدلبرگی اجداد مشترک انسان خردمند و نئاندرتال محسوب می شود. با این حال دانشمندان دیگر بر این باورند که یک گونه انسان در این آثار، نوعی واسط بین گونه انسان هایدلبرگی و انسان خردمند است. با این وجود استرینگر معتقد است که حداقل 3 گونه مختلف در این زمان در آفریقا حضور داشته اند. در این سه گونه مختلف هیچ ویژگی قابل توجهی از انسان خردمند وجود ندارد.

نظریه های جدید درباره ریشه های انسانی

بر اساس این تحققات دانشمدان معتقدند که منشا آسیایی انسان راست ‌قامت (Homo erectus) بعید به نظر می رسد. چرا که بر اساس نتایج آزمایش های تاریخگداری، قدیمی ترین شواهد از این گونه از جنوب آفریقا به دست آمده است.

سه گونه مختلف انسان ریخت ها در آفریقا

جهت سفارش طراحی حرفه ای ست اداری با ما در تماس باشید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *